Prefabbedrijf

Ma - Vr van 8.30 tot 17.30

Prefab aanbouw, gewoon meer armslag

En als je dan echt te krap komt te zitten in je eigen huis of bedrijf, surf je naar huizensites om te kijken waar je iets groters zou kunnen bemachtigen. Met wel de nodige kopzorgen. Want je eigen onderkomen moet dan eerst nog wel verhandeld. En dan dat gedoe van alles opnieuw inrichten. Interessanter is het om te kijken hoe je thuis kunt blijven, door gewoon met een prefab aanbouw je leef- of werkruimte naar een groter plan te tillen. Of je je aanbouw nu van steen, beton, hout of kunststof wilt.

Problemen thuis verkleinen

Een prefab aanbouw verruimt bijna elke bestaande woon- of werkruimte die een buitenmuur heeft met ruimte erachter op je erf of in je tuin. Waarschijnlijk heb je niet echt trek in tocht en vocht bij een doorgebroken muur en bouwvakkers die voor hun werk vaak afhankelijk zijn van redelijk weer. Dus kies je slim voor een prefab aanbouw. In een werkplaats verderop wordt je extra ruimte technisch perfect in elkaar gesleuteld om daarna binnen een week zo aan je huis of bedrijf te worden gezet dat het lijkt alsof die ruimte er altijd al was! Natuurlijk is dan ook de stroom en de afwerking gedaan.

Snelle montage

Kiezen voor een prefab aanbouw is gewoon gaan voor gemak. Dat is meteen het belangrijkste voordeel. Geen gehannes thuis en zodra je prefab aanbouw in de fabriek gereed is wordt deze met een vrachtwagen bij je voordeur afgeleverd. Een hijskraan tilt de prefab aanbouw tegen je doorgebroken muur aan en de afwerking is in een mum van tijd geklaard. Nog meer voordelen zijn de prijs/kwaliteitsverhouding en dat er feitelijk geen vertragingen kunnen ontstaan door slecht weer of onjuiste aanlevering van bouwmateriaal.

prefab aanbouw

Multifunctioneel

Vaak wordt met een prefab aanbouw de kamer een stuk verlengd. Ideaal als je in je keuken geen grote tafel kwijt kunt en zo’n tafel je aanvankelijke kamer klein doet lijken. Het is ook heerlijk zitten bij al die lichtinval die een prefab aanbouw biedt met grote ramen of zelfs een hele lichtstraat. Maar laat je niet beperken tot woonkamerdenken. Een prefab aanbouw kan namelijk ook heel goed dienen als:

 • bespreekruimte
 • wachtkamer
 • voorhal
 • rookruimte
 • winkelruimte
 • wachtruimte
 • beautysalon
 • kapsalon
 • biljartruimte
 • speelkamer
 • werkplek
 • lounge

Alles-in-één

Een prefab aanbouw is een mooie toevoeging aan je bedrijf of huis. Dat moet geen vlag op een modderschip gaan worden, natuurlijk. Gelukkig zijn de aanbieders van een prefab aanbouw in staat om bijna alle materialen toe te passen zodat de uitstraling van je woning goed wordt gekopieerd. Verder krijgt het binnenwerk vorm door de normale materialen: gips, stucwerk, buizen en bekabeling voor elektra, cv, het is maar net wat je in je prefab aanbouw nodig hebt.

Enorme bandbreedte

Prijzen variëren veelal van 15.000 euro tot 30.000 euro, afhankelijk ook van de gekozen luxe opties. En of er heipalen nodig zijn, hoe het timmerwerk moet worden afgewerkt en wie de doorbraak van de woning voor haar rekening neemt. Voor de handige doe-het-zelver valt er veel te besparen bij de aanschaf van een prefab aanbouw. Geef in je offertes dan ook aan wat onze specialisten exact moeten gaan leveren.

Prefab producten van Prefabbedrijf